Avtalet mellan Syrianska och Alfred löpte ut efter säsongen och det står nu klart att det inte blir någon förlängning, Alfred lämnar för Albanska högstaligalaget KF Vllanzia. Alfred kom till Syrianska 2022 och det blev sammanlagt 52 tävlingsmatcher samt 18 mål för honom i Syrianska-tröjan.

– Alfred är inte bara en fantastisk fotbollsspelare, utan också en fantastisk människa. Han har bidragit starkt till våra framgångar under sin tid hos oss, men nu får han en chans att spela utomlands förstår vi hans önskan att testa lyckan där. En spelare som varit väldigt omtyckt under sina år i Syrianska bland organisation och supportrar. Vi tackar Alfred för hans insatser hos oss under de senaste säsongerna och önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär. säger Örebro Syrianska

– Kära Suryoye. Att spela inför publiken som vrålar ”Suryoye, Suryoye” och att få så mycket kärlek, på och utanför planen, är saker jag aldrig kunde föreställa mig att jag skulle få uppleva under min karriär. Idag måste jag ta avsked. Det har varit väldigt svårt att ta detta beslut, men jag vet att framtiden kommer att förena oss igen. Tack till var och en av er för all kärlek till såväl mig som min familj, det har varit två vackra och fantastiska år som jag aldrig kommer glömma. Minnen jag kommer bära med mig varhelst jag reser. Huvudet högt, ryggen rak, vi är Suryoye, säger Alfred Ajdarevic

Loading

Mattias Kurt
januari 24, 2024