Örebro Syrianska är överens med den 21-årige mittfältaren Torre Rafael om ett avtal som gäller till och med 2025. Torre spelade senast i Gefle och ansluter till Syrianska på fri transfer.

– Örebro Syrianska jobbar vidare med sitt truppbygge och kan stolt presentera nästa pusselbit i Torre Rafael från Gefle IF. Torre är en 21-årig ambitiös, snabb och extremt intensiv spelare. En spelare som har alla egenskaper som krävs för att dominera sin position i spelet. Örebro Syrianska har stor tilltro till att Torre kommer ha möjlighet att ta ytterligare steg i sin utveckling hos oss i Örebro Syrianska IF. Vi välkomnar Torre Rafael in i familjen Örebro Syrianska, säger Tränarstaben

– Efter samtalet med både Samuel och coach Barsaum så var valet självklart. Örebro Syrianska har alltid varit ett svårt lag att möta och spelar en attraktiv fotboll. Spelidén passar även in på mig som fotbollsspelare och jag gillar att vi har samma ambitioner. Jag gillar att utmana 1 mot 1 offensivt med min speed och har en bra teknik. Jag är en lojal spelare som alltid ger 100% för laget och är beredd att kriga i 90 minuter plus tilläggstid om det krävs. Spelar wingback men kan även spela centralt i banan, Säger Torre

Loading

Mattias Kurt
januari 20, 2024