Örebro Syrianska är överens med Adam Jakobsson om rollen som assisterande tränare i klubben, och avtalet mellan parterna sträcker sig över säsongen 2024. Adam kommer senast från ÖSK Fotboll.

– Adam kommer att komplettera resten av tränarteamet. Med den här tränarstaben så ges vi den nödvändiga arbetskraften och stödet till truppen för att fortsätta växa i vår resa, säger Örebro Syrianska IF

– Att få jobba i en klubb där jag snabbt märkte att det finns mycket passion och engemang från supportrar samt från dem som jobbar och är aktiva i klubben, ger mig inspiration. Min ny gamla kollega Göran (Syrianskas nya målvaktstränare, red. anm.) var en stor faktor. Jag hade sen bra samtal med Barsaum och Kenneth, och fick förtroende för dem. Vi delar många fotbollstankar samtidigt som jag känner att jag kan lära mig mycket av ledarteamet. Att få ta klivet från elitnivå på ungdomsidan till elitnivå på senior är en utmaning som lockar, säger Adam.

Loading

Mattias Kurt
januari 19, 2024