Örebro Syrianska är stolta över att meddela att vi kommit överens med vår huvudtränare Barsaum ”Barre” Cicek om en förlängning av avtalet med två år. Det innebär att Barre har kontrakt över år 2024 och 2025 med Syrianska.

Barsaum startade sin resa som fotbollspelare i Örebro Syrianska år 2003 för att år 2012 gå in i rollen som tränare för Syrianskas A-lag. Det innebär att han nu går in i sitt trettonde år som tränare 2024. En fantastisk tränarkarriär med Syrianska, där, vi ihop, alltid blickat uppåt och framåt. 2019 ledde Cicek Syrianska upp i Ettan, för första gången i vår historia. Där har vi hållit oss uppe fyra år i sträck nu, vilket gett oss epitetet Örebros andralag inom fotbollen.

-Barsaum har varit med oss under en lång tid och kan grunderna i vår vision. Han har ett tydligt spelsätt som han vill åstadkomma och göra underverk med de små medel som tillhandahålls honom och tränarstaben. Vi är en förening som bygger på små medel och med eldsjälar som bidrar, och Barsaum är en av de absolut starkaste eldsjälarna. För oss som styrelse var det en självklarhet att förlänga avtalet med Barsaum i två år till, säger Abraham Oktay.

-Jag känner mig otroligt stolt och tacksam för att klubben i mitt hjärta, Örebro Syrianska, visar mig ett så stort och starkt förtroende. Jag är också tacksam mot alla som stöttar oss i med- och motgång. Nu ser jag med stor entusiasm fram emot att fortsätta vara en del i Örebro Syrianskas utveckling och att vi tillsammans kan ta ytterligare kliv. Tihe Suryoye!! säger Barsaum Cicek.

Nu ser vi fram emot 2024 års säsong i Ettan Norra!

Loading

Mattias Kurt
december 14, 2023