Örebroaren Adi kom till Örebro Syrianska efter sommaruppehållet från italienska Serie A-laget Atalanta. Han var en viktig del i vändningen och den fina hösten som Örebro Syrianska åstadkom 2023. Adi är en spelare som vi väldigt gärna hade jobbat med ytterligare något år. En ambitiös spelare som jobbar hårt och inte lämnar någonting åt slumpen. Adi har egenskapen som anfallare att kliva fram och göra matchavgörande saker när det är som tuffast. Vi försökte signera Adi på ett längre kontrakt, då vi såg den höga potentialen i honom. Han visade gång efter annan under hösten att han är redo att hantera en högre nivå. Adi visade även oss i Örebro Syrianska att med rätt spelare i vårt lag så kan vi hota de allra flesta lagen i Ettan Norra. Stort tack för din tid hos oss och stort lycka till, säger Örebro Syrianska.

Örebro Syrianska tackar Adi för hans insatser i den rödgula tröjan och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär och på återseende!

Loading

Mattias Kurt
december 11, 2023