En ganska jämn första halvlek utan utdelning något lag – men med en rejäl uppväxling efter paus från Syrianska. Adi Fisic, på pass av Alfred Ajdarevic, gav Örebro Syrianska ledningen. Felix Bindelöv ökade på ledningen med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 0–2.

I övrigt var det en frejdig match, på Hammarby IP, där FC Stockholm hade lite mer av spelet i första halvlek och Syrianska i den andra. Lagen skapade dock chanser i båda akterna. Under de första 45 hittade hemmalaget ytor bakom Syrianska och vid ett par tillfällen var de nära att ta ledningen. Amar hade dock ånyo en riktigt bra dag på jobbet och såg till att hålla nollan intakt för andra matchen i rad. 

Efter en mållös första halvlek kunde Örebro Syrianska avgöra i den andra. Örebro Syrianska satte dit två bollar och slog tabellsexan Stockholm Internazionale med 2–0. Adi Fisic var den som öppnade målskyttet efter en timmes spel. Felix Bindelöv kunde sedan fylla på med 2–0 ett tag senare och stänga matchen. Segern är lagets andra raka och gör att Örebro Syrianska för tillfället är två platser upp i tabellen och har samma poäng som Piteå och Stocksund som har de två platserna ovanför nedflyttning.

FC Stockholm Internazionale – Örebro Syrianska IF 0-2 (0-0)
30 September, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Hammarby IP

Loading

Mattias Kurt
oktober 1, 2023