Under lördagen var det dags för den 20:e omgången av Ettan Norra och Örebro Syrianska gästade Hammarby TFF på Hammarby IP. En match som Syrianska gick in för ta tre viktiga poäng i bottenstriden. En bra match av Syrianska som trots det slutade mållöst och Syrianska fick med sig en viktig poäng hem till Örebro.

Syrianska valde likt tidigare matcher att ställa upp med en 3-4-3-uppställning. I startelvan fanns två nya namn jämfört med senast, Adi Fisic och Amar Dzevlan fick göra sina debuter. Matchen inleddes med mycket boll för det grönvita hemmalaget. I allt grönvitt bollinnehav var rödgult som skapade den farligaste målchansen. Nyförvärvet Adi Fisic fick en elegant framspelning av Alfred Ajdarevic som friställde Adi, men skottet gick strax ovanför kryssribban. En halvlek som inte innehöll så mycket mer blev mållöst.

Andra halvlek hann knappt starta innan Syrianska fick en frispark, där Amadou Kalabane var nära att ge Syrianska ledning. Tyvärr var Hammarby-målvakten med och gjorde en snygg räddning. Det var Syrianska som skapade de klart farligaste målchanserna idag, där även en nick från Hamed Sako var nära att gå in, men Hammarby-målvakten storspelade i målet idag. Mer än så blev det inte, en mållös match i Stockholm, som lämnade mersmak för Syrianska då offensiven skapade högklassiga chanser.

Härnäst väntar United IK på hemmaplan. Det väntas dra mycket folk till Mellringe IP, då det även är familjedagen där våra sponsorer bjuder på entrén för alla närvarande.

Hammarby TFF – Örebro Syrianska IF 0-0 (0-0)
2 September, 16.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Hammarby IP

Loading

Mattias Kurt
september 3, 2023