I morgon eftermiddag återvänder vi till Mellringe IP där Sylvia möter vårt Örebro Syrianska.  Matchen startar klockan 13:00 och du kan köpa din biljett via länken på TicketCo. Det är tydligt att Ettan är väldigt jämn i år, med små poängmarginaler mellan botten och toppen. Kom och lyft oss till att säkra tre viktiga poäng!

Örebro Syrianska kommer till matchen med en tung förlust mot Sollentuna senast. Den insatsen har granskats noggrant och nu är fokus på morgondagens match. Några få segrar i rad kan påverka vår tabellposition positivt. Just nu ligger Örebro Syrianska på en nedflyttningsplats med 17 poäng. Vi tror på en vändning i formen och att vi tar tre viktiga poäng mot Sylvia på hemmaplan.

Tankar från Tränarstaben inför matchen:

Trots förlusten i Sollentuna var första halvlek imponerande, både i försvar och anfall. Vi har arbetat på att förbättra våra attacker mot motståndarens straffområde, och delarna såg lovande ut under större delen av halvleken. Vi saknade marginalerna i avgörande situationer och Sollentuna var effektiva framför målet. Vi har fortsatt arbetet med detaljerna i vårt försvarsspel och höjt träningsintensiteten. Spelarnas engagemang har ökat varje dag och de är redo att göra allt som krävs för att vinna.

Hemmamatchen mot Sylvia är en spännande och viktig match där varje spelare måste följa matchplanen till punkt och pricka. Mod i försvar och anfall är avgörande. Självförtroendet kommer stärkas genom positiva aktioner på planen som driver laget framåt. Det krävs en kollektiv insats för att besegra Sylvia, och spelarna är redo att kämpa för varandra.

Läget i truppen:
Mamadu är fortfarande i rehabilitering men kommer att trappas upp nästa vecka. Simon är i samma situation med ett återbesök nästa vecka för att bestämma nästa steg.

Efter 17 omgångar har både Syrianska och Sylvia haft en liknande resa. Trots en svag start på hösten har vi kommit tillbaka med en seger hemma mot Vasalund. Inför den här omgången är poängen lika för båda lagen, men Sylvia har en bättre målskillnad och befinner sig på en kvalplats. Det blir en spännande drabbning på lördag.

Örebro Syrianska IF – IF Sylvia
19 Augusti, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 18, 2023