På lördag kl 13:00 tar vårt älskade Örebro Syrianska emot IF Sylvia på Mellringe IP. 

Det har varit en tuff återstart av säsongen där vårt älskade Syrianska inte fått resultaten med sig, vilket lett till att vi halkat ned i tabellen. Sylvia ligger på samma poäng som Syrianska och således en viktig match för att vända på det hela. 

Det är fortfarande mycket kvar av säsongen, med 13 av 30 matcher kvar. Vi är övertygade om att vårt Syrianska kan vända på det här och ta ordentliga kliv uppåt i tabellen! 

Det vi önskar av alla våra supportrar är att sluta upp kring laget på Mellringe IP på lördag! Kom dit och visa att ni står bakom laget och tror på det, så att vi tillsammans kan lyfta vårt Syrianska mot seger. 

Vi hoppas se er alla på Mellringe IP på lördag!!

Loading

Mattias Kurt
augusti 16, 2023