Det var ett hungrigt och revanschsuget  Syrianska som startade omgång 18 hemma mot Sylvia. 

En rivstart ledde till 1-0 genom Ajdarevic via hörna i 6:e minuten. Trots det gick första halvlek knappt i Sylvias favör och slutade med 1-2 för bortalaget. De första 20 minutrarna visade upp ett fint anfallsinriktade spel av Syrianska, men ju längre halvleken led desto mer tog Sylvia över. 

I andra halvlek var det total dominans från Syrianska sida i som, med lite tur, lett till en trea. Istället fick man nöja sig med 2-2 efter första målet av nyförvärvet Hamed Sako. I 54 minuten kunde Örebro Syrianska kvittera till 2-2 via nyförvärvet Hamed Sako som fick göra sitt första mål för säsongen. Samtidigt började Syrianska ta över matchen och jaga ett ledningsmål. Den farligaste målchansen kom från Sajed Jebnoun som gjorde en konstspark som träffade ribban. 

Chanserna i andra borde gett oss en seger men samtidigt så är detta vår bästa halvlek på länge. Bra energi och vi spelade för varandra i andra halvlek. Nu ska vi ta med oss detta och fortsätta på inslagen linje kommande vecka och framåt. 

Örebro Syrianska IF – IF Sylvia 2-2 (1-2)
19 Augusti, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 20, 2023