Svår förlust i ett regnigt Mellringe när Örebro Syrianska tog emot IF Karlstad. Matchen började på ett utmanande sätt, och Syrianska hade svårt att hitta sitt spel. Redan i den 9:e minuten tog Karlstad ledningen, och i den 18:e minuten utökade de sin ledning till 3-0, vilket blev det slutgiltiga resultatet. Trots en tuff första halvlek så gav grabbarna aldrig upp.

I den andra halvleken kom Syrianska ut med ny energi och skapade snabbt några målchanser. Försvaret och anfallsspelet förbättrades märkbart, men tyvärr kunde de inte omvandla dessa chanser till mål. Det var en utmanande match, och fler matcher väntar. Laget behöver vårt stöd för att vända på resultaten och samla de viktiga poängen.

Örebro Syrianska IF – IF Karlstad Fotboll 0-3(0-3)
26 Augusti, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 28, 2023