Örebro Syrianska har gjort klart med värvningen av den talangfulle anfallaren Adi Fisic. Adi var under våren på lån hos ÖSK från det italienska serie A-laget Atalanta. Nu kommer han tillhöra Syrianska fram till årsskiftet.

Tränarstabens ord om Adi:
Det är inte någon hemlighet att vi under sommarfönstret haft som avsikt att förstärka laget inom några specifika positioner. En av dessa positioner som vi velat bli skarpare i är forwardspositionen. Tidigare under sommaren gjorde vi klart med Hamed Sako. Jobbet har gått vidare och när den här möjligheten kom så var det ett enkelt beslut att jobba vidare för att komma till en lösning.

Vi är otroligt glada och stolta över att vi kan presentera Adi Fisic som nästa anfallsvärvning. En ung mycket talangfull spelare som var på lån från Atalanta och spelade att antal Superettan-minuter för ÖSK under våren. Adi är en forward som är skicklig i sitt presspel och kommer bidra på ett jättefint vis i vårt försvarsspel. I anfallsspelet så får vi en spelare med god fysik i det felvända spelet samtidigt som han gillar att gå i djupled. Det är även tydligt på träning att han har god förmåga när han hamnar i straffområdet och i avslutssituationer. Det ska bli otroligt intressant att se Adis utveckling hos oss under hösten.

Fisic säger att hans styrkor ligger i hans snabbhet och avslut samtidigt han har längd och teknik. Vidare säger han att han väljer att spela för Syrianska då det är en klubb som har ett väldigt fint rykte och verksamhet. Sedan så hoppas Adi att han kan hjälpa laget den sista delen utav säsongen genom att göra många poäng.

Loading

Mattias Kurt
augusti 25, 2023