Örebro Syrianska förlorade bortamötet mot Nordic United FC efter en riktigt tung eftermiddag. Hemmalaget vann med 2-0 och hade bud på fler mål. En match som man kan glömma och blicka framåt istället.

Avstängningar  på viktiga kuggar och skador, då kom Örebro Syrianska med bara en 15-manna trupp till bortamatchen mot Nordic. Ett bra Nordic med gamla allsvenska profiler som Sebastian Rajalakso och Adhavan Rajamohan i laget kunde ha övertaget i nästan hela matchen. Ettan Norras skyttekung Shergo Shhab kunde snyggt stötta in 1-0 i 28:e minuten och Mamadouba Diaby smekte in en frispark till 2–0 i 59:e.

Anton Ingves utvisad i 77:e minuten, vilket innebär att han blir avstängd mot Motala på lördag. Nyförvärvet Hamed Sako gjorde en stark debut längst fram på planen. Nu väntar en viktig hemmamatch mot Motala på lördag som kommer från en imponerande 0-3 seger borta mot Täby i senaste omgång.

Nordic United FC – Örebro Syrianska IF 2-0 (1-0)
29 Juli, 16.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Södertälje Fotbollsarena 

Loading

Mattias Kurt
juli 30, 2023