Halva Ettan Norra 2023 har nu avverkats och på lördag går vi in i den avslutande delen av serien. Örebro Syrianska tar emot Motala AIF på hemmaplan. Avspark 13.00 på Mellringe IP.

Örebro Syrianska fick ingen optimal start på höstsäsongen. Borta mot Nordic betvingades laget med 2-0 och av efterdyningarna att döma var det ingen kanonprestation från Syrianska. Därmed är det ett lag med stor revanschlusta på lördag mot Motala. Syrianska lägger en ny händelserik vecka till handlingen. Man får tillbaka flera viktiga kuggar som var avstänga senast samt skador där Amadou Kalabane och Konrad Gustafson är tillbaka från avstängningar. Men då saknas i stället Daniel Josefsson och Anton Ingves på grund av avstängningar. 

Motala kommer från en imponerande seger i bortamatchen mot Täby FK. Där man enkelt kunde vinna med 0-3. Vinsten gör att man skuggar bakom Syrianska som har en poäng mer. Man har under uppehållet värvat in flera spelare som Majkel Bagir från Stocksund och Tarik Hamza från IF Sylvia. Man har även tappat några spelare. Räkna med ett revansch suget Motala som kommer till Örebro för att plocka poäng då man föll mot Örebro Syrianska på hemmaplan för några omgångar sen. 

Örebro Syrianska IF – Motala AIF
5 Augusti, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 4, 2023