På lördag eftermiddag gästades Örebro Syrianska av Stockholm Internazionale på Mellringe Ip. Tyvärr slutade matchen i en förlust för Syrianska, då Stockholm Internazionale kunde ta ledningen i andra halvlek med 0-1.

Matchen var ganska trög och brast i händelser. Syrianska fick några få tydliga chanser, men lyckades tyvärr inte ta sig ända fram. Även Stockholm Internazionale fick några chanser, men de rensades bort av Syrianska-försvaret.

Det var tidigt i andra halvlek som Stockholm Internazionale fick sin chans och lyckades sätta den. Syrianska gav inte upp utan la press och försökte sitt bästa för att kvittera matchen. Trots ansträngningarna lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade med en knapp seger för Stockholm Internazionale.

Trots resultatet kan man säga att Syrianska kämpade hårt och gjorde sitt bästa för att vända matchen. Förhoppningsvis tar de med sig lärdomar från denna match och fortsätter att kämpa i kommande matcher.

Örebro Syrianska IF – Stockholm Internazionale 0-1
10 Juni, 16.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Gabriel Ibrahim
juni 11, 2023