I en händelserik match på Platinumcars Arena lyckades Örebro Syrianska ta ännu en seger på bortaplan, i en match som slutade 2-3 (2-2) mot IF Sylvia.

Josef Ibrahim satte 1–0 redan efter två minuter, där Daniel Mushitu klev fram och stressade hemmamålvakten David Andersson till en felpassning som Josef tog till vara på. Sylvia vände sedan på mindre än två minuter i mitten av halvleken, efter två tilltrasslade situationer i Örebro Syrianskas straffområde. Jakob Lindahl drog in en volley-bredsida efter en dålig nickrensning och Aleksandar Azizovic satte 2–1. Men Mushitu kvitterade matchen innan första halvlek var slut.

Andra halvlek var en match som gick fram och tillbaka där båda laget skapade en del målchanser. Till slut blev Alfred Ajdarevic matchvinnare när han satte segermålet i 73:e minuten. Josef Ibrahim slog en briljant långboll från vänsterkanten och Ajdarevic fick med sig bollen i steget, helt ren till höger i straffområdet och satte den i bortre hörnet.

Sammanfattningsvis en stabil seger efter en väl genomförd match som vi tar med oss hem till Örebro. 

Nu väntar ännu en bortamatch mot nykomlingen IFK Stocksund i huvudstaden redan på söndag med matchstart 16.00.

IF Sylvia – Örebro Syrianska IF 2-3 (2-2)
17 maj, 19.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se

Loading

Mattias Kurt
maj 18, 2023