I den första kvalomgången till Svenska Cupen 2023/2024 är det FBK Karlstad som står för motståndet. FBK Karlstad håller till vardags till i division 2.

Matchen är planerad att äga rum den 7 juni, även om exakt tid ännu inte är fastställd. Det blir en viktig utmaning för vårt Syrianska. Vi kommer att behöva ge vårt allt och visa upp vår bästa fotboll för att gå vidare till nästa omgång i Svenska Cupen.

Spänningen är hög inför denna match, då vinnaren av denna match får möjligheten att ställas mot ett allsvenskt eller superettanlag i kvalomgång 2 i Svenska cupen. Vinnaren i kvalomgång 2 går vidare till gruppspelet i Svenska cupen under våren 2024.

Det var i kvalomgång 2 Syrianska mötte allsvenska topplaget Djurgårdens IF förra året och hade sin bästa publiksiffra någonsin.

Loading

Mattias Kurt
maj 25, 2023