På lördagseftermiddagen gästades Örebro Syrianska IF av Vasalund i en fotbollsmatch som präglades av tufft spel, på gränsen till för hårt. Tyvärr slutade matchen med en seger för Vasalund med ett avgörande 0-1 i 87:e minuten.

Matchen började starkt från Syrianskas sida, med bra spel och flertalet halvchanser som tyvärr inte resulterade i några mål. Syrianska försvarade sig dessutom bra och minimerade Vasalunds möjligheter till att skapa farliga målchanser. Trots att Syrianska hade lätt att komma fram till Vasalunds mål, lyckades inte chanserna leda till att få bollen i nät.

Även i den andra halvleken visade Syrianska upp en stark prestation. De satte press på Vasalunds spelare och väntade på att göra det efterlängtade målet. Men sent i matchen, vid 87:e minuten, som en blixt från klar himmel från Vasalund-spelare till en drömträff från runt 30 meter och sätter bollen i mål. Syrianska försöker svara upp och vi ökar pressen i slutminuterna. Det skapas även några chanser, men tyvärr utan att kunna utjämna resultatet.

Syrianska visade prov på kvalitet i dagens match, en match som borde ha slutet i en efterlängtad seger. Tyvärr slutade det i en kalldusch. Trots det kan man vara stolta över sin insats och fortsätta kämpa i kommande matcher. Härnäst möter vi Karlstad på bortaplan fredag 2/6 kl 19:00.

Örebro Syrianska IF – Vasalund IF 0-1
27 maj, 16.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Gabriel Ibrahim
maj 28, 2023