Örebro Syrianska IF kan stolt presentera Ternstedt Invent som fortsatt samarbetspartner inför säsongen 2023.

Ternstedt Invent AB – Örebro erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

Genom att samverka i olika affärsområden och geografiska verksamheter kan dem erbjuda mycket funktionella helhetslösningar med lång livstidscykel. Något som sparar både tid och pengar för våra kunder, dessutom är det gynnsamt för miljön.

Deras främsta målsättning är att vara en lokal installationsfirma med bred kunskap och kompetens inom våra olika affärsområden. Ternstedt Invent jobbar med allt ifrån mindre servicejobb till större och mer komplexa entreprenader. Ternstedt Invent arbetar mot dig som privatperson men också er som företag.

Ternstedt Invent AB – Örebro
Örebro · Grusgropsvägen 5
019-102 101
www.comfort.se

Loading

Mattias Kurt
mars 10, 2023