Trots 2-0 i halvtid fick Syrianska se sig besegrade. Karlslunds IF FK vände och vann med 2-4.

Med tre veckor kvar till premiär var det dags igen för träningsmatch mot Karlslund, på Mellringe IP. Syrianska tog initiativet tidigt i matchen och via precisa passningar och fint kombinationsspel skapades flera farliga målchanser. Alfred Ajdarevic var framme redan i den fjärde minuten och kunde placera 1-0 bakom Karlslund målvakten. Syrianska var på spelhumör i första halvlek och det skulle inte dröja tills 2-0 kom i femte spelminuten via ett snyggt anfallsspel via Felix Bindelöv som spelade in till Martin Alp som kunde placera den.

I andra halvlek gjorde man flera byten och Karlslund kom ut som ett helt nytt lag, man kunde reducera vid 57:e minuten. Syrianska försökte sedan flytta upp laget, inom 10 minuten kunde man kvittera, ta ledningen  samt utöka till 2-4 som blev slutresultatet.

Tungt, tungt för Syrianska som kontrollerade matchbilden i första halvlek. Nya tag till nästa match som ännu inte är klart vilket motstånd det blir.

Örebro Syrianska IF – Karlslunds IF FK 2-4 (2-0)
11 Mars, 14.30 – Träningsmatch
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
mars 11, 2023