Rice & Noodles har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Örebro Syrianska, som innebär att företaget fortsätter att vara samarbetspartner även 2023.

Rice & Noodles är ett asiatisk matkonceptet med en utbredd meny. Man erbjuder fräsch och vällagad mat. Man tillagar allt från grunden med hög kvalitet och med omsorg. Hos Rice & Noodles hittar du favoriter till förrätter som vårrullar med sweetchilisås, dumpling, chicken wings och huvudrätter som kyckling med cashewnötter, biff med thai basilika och tigerräkor med röd curry som får det att vattnas i munnen. Hos Rice & Noodles fokuserar man på gästen och maten är i centrum.

– Rice & Noodles och Örebro Syrianska har varit samarbetspartners i många år och vi är väldigt glada och tacksamma över att Rice & Noodles väljer att förlänga samarbetet med ytterligare ett år, säger ordförande Abraham Oktay

Universitetsallèn 26 – Västhagagatan 3
Universitet: 019-760 44 20 – Västhaga: 019- 12 00 28
info@rice-noodles.se
www.rice-noodles.se

Loading

Mattias Kurt
mars 8, 2023