Örebro Syrianska är överens med den 19-årige anfallaren Sajed Jebnoun från Frankrike, om ett avtal som sträcker sig till och med 2024. Sajed kommer senast från spel med franska laget NEUILLY MARNE S.F.C och har även representerat lag som Everux 27.

Med lite drygt tre veckor till seriepremiären hemma mot Umeå FC och jobbet med att säkerställa de sista platserna i truppen löper på. Det är ingen hemlighet att vi som klubb under en längre period har sökt efter en anfallare som passar in i vårt sätt att spela. Vi har haft ett antal spelare på provspel. Ledarteamet har fastnat för en ung kille från Frankrike med en hel del spännande egenskaper i sitt spel. Vi ser en spelare som är skicklig i spelet med boll, han är mycket skicklig i spelet en mot en, bra i djupled samtidigt som han har en god förmåga i det felvända spelet. Under provspelet blir det också tydligt att vi har en spelare som är stark i presspelet och har en inställning till sin idrott som stämmer väl överens med våra tankar om vad som krävs för att bli riktigt bra. Örebro Syrianska är glada över att kunna presentera 19-årige Sajed Jebnoun. En spelare som vi med spänning ser fram emot att följa i den röd/gula dressen under 2023, säger tränarstaben

Jag väljer Syrianska för att det är tydligt att de har något bra på gång. Jag tror att min utveckling i Syrianska kommer explodera med det upplägg som de har. Syrianska är en väldigt familjär klubb med ett stort hjärta som verkligen tilltalar mig som spelare, säger Sajed Jebnoun

Loading

Mattias Kurt
mars 9, 2023