BK Forward hade inte mycket att säga till om utan Örebro Syrianska vann semifinalen med hela 4-1 trots reducering av Forward.

Örebro Syrianska öppnade upp matchen ganska bra och tog ledningen direkt via Josef Ibrahim. BK Forward kunde reducera i den 34:e matchminuten. Idag var Josef Ibrahim och Alfred Ajdarevic som såg till att Örebro Syrianska besegrade BK Forward med 4–1 (2–1) i tisdagskvällens semifinal i Örebro läns kval till svenska cupen.

Med segern gör att man är en match från att kvala in till Svenska Cupen för det tredje året i rad. I finalen, som preliminärt kommer att spelas den 30 april, kommer Örebro Syrianska att möta vinnaren i mötet mellan division 2-lagen Yxhult och Karlslund. I första omgången förra året besegrade man divison två laget Skiljebo och fick sedan möta Allsvenskan Djurgården i andra omgången. 

På lördag kommer broderföreningen Syrianska F.C på besök till Mellringe IP kö 12.00.

Örebro Syrianska IF – BK Forward 4-1 (2-1)
21 Mars, 19.30 – Kval SV Cupen 
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
mars 21, 2023