På tisdag är det dags för ett avgörande match i kvalet till Svenska Cupen vilket lag som gör upp om en final plats och även förberedelse premiären innan nästa veckas genrep. BK Forward står för motståndet på Mellringe IP 19.30. För Örebro Syrianska IF är det bara seger som räknas för att ta sig vidare till final.

Man kommer till tisdagens avgörande match med en ledig helg, senaste match man spelade var mot Karlslunds IF FK, där man föll med 2-4 trots 2-0 ledningen i halvtid. Örebro Syrianska har i övrigt haft en stark försäsong och spelet har sett bra ut, men det gäller att ta med sig de bra delarna till tävlingsmatcherna nu.

Till på tisdag blir det att ladda om batterierna och försöka gå ut och avsluta detta, vid seger väntas final mot antingen Karlslunds IF FK eller Yxhut Ik som är andra matchen. 

BK Forward har haft en försäsong med blandade resultat. I gruppspelsmatcherna blev det två vinster och förlust mot Karlslunds IF FK. Man fick en semifinalplats genom att vara en av de bästa tvåorna i detta kval tillsammans med Yxhult. Man kommer senast från en klar förlust mot lokal konkurrenten Karlslunds IF FK där dem vann med klara 2-0.

Örebro Syrianska IF – BK Forward
21 Mars, 19.30 – Kval SV Cupen 
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
mars 20, 2023