Gårdagens träningsmatch mot Åtvidaberg slutade med förlust. Hemmalaget vann med 2-1, Örebro Syrianskas mål kom genom Nadir Ayeva.

Med sent återbud på tre spelare fick Syrianska rotera om i startelvan. Örebro Syrianska inledde tillställningen positivt och hade ett flertal lägen att ta ledningen. Efter en kvart spelad kom Åtvidaberg in i matchen. I matchminut 35 får även Åtvidaberg utdelning efter hörna och tar ledningen med 1-0. Ett resultat som man även tar in sig till halvtidsvilan.

Till andra halvlek låg fokus på att komma ut i matchen med ny energi, bättre inställning och större mod. Med ett högre presspel fick Örebro Syrianska också betydligt mer att säga till om. Trots en bättre andra halvlek lyckad hemmalaget utöka ledningen till 2-0. I slutet kunde Syrianska reducera genom Nadir Ayeva som även blev slutresultatet 2-1.

Härnäst väntar ett avgörande i kvalet till Svenska cupen på tisdag mot IFK Kumla på Mellringe IP 19.30.

Varmt välkomna till vår första hemmamatch för året!

Åtvidabergs FF – Örebro Syrianska IF 2-1 (1-0)
4 mars, 13.00 – Träningsmatch
Tv: Na
Arena: Kopparvallen 

Loading

Mattias Kurt
mars 5, 2023