Vi kan stolt presentera WOKK som fortsatt samarbetspartner till Örebro Syrianska IF inför säsongen 2023. Man kommer även ha med sin logga på matchtröjan i år.

WOKK är ett svenskt familjeföretag som startades 2016 av Kauko och sönerna Tommy och Stefan. Visionen var att leverera högkvalitativa lösningar för restauranger och caféer i såväl köket som serveringsytan.

WOKK inreder och utrustar framtidens restauranger, storkök och offentliga miljöer. WOKK ska vara det självklara valet för dig som vill förändra dina lokaler – oavsett om du har en ny lokal eller står inför en renovering.

Idag har dem 600 kunder som kan vittna att WOKK vet precis vad din verksamhet behöver. Dem är en obunden helhetsleverantör av möbler, inredning och köksutrustning med över 60 års samlad erfarenhet av restauranger och andra lokaler.

www.wokk.se
Berghsugnsvägen 21
69275 Kumla
Örebro län
info@wokk.se
073 – 051 50 75
019-222120

Loading

Mattias Kurt
februari 10, 2023