Örebro Syrianska spelade under lördagsförmiddagen mot division 2-laget Yxhults IK i säsongens fjärde träningsmatch. Det blev en övertygande seger med0-4 (0-3).

Örebro Syrianska åkte till Kumla med nästan full trupp för mötet mot Yxhult och fick en drömstart. Syrianska tog ledningen med 0-1 genom Jonathan Johnsson. Man kunde snabbt därpå utöka ledningen till 0-2 via Konrad Gustafsson. Innan första halvlek var slut skulle Alfred Ajdarević utöka till 0-3.

Till andra halvlek gjorde Syrianska några byten. Tempot gick ner under inledningen av andra halvlek men Syrianska hade full kontroll på läget. I 65:e minuten kom matchens behållning då Syrianska gjorde 0-4 via Martin Alp och det blev slutresultatet.

Sammanfattningsvis var det en bra rödgul insats. Det var glädjande att se anfallsspelet i första halvlek, det Syrianska har jobbat med under hela veckan och det gav resultat. Riktigt skönt att man fick sätta dit några mål.

Nu fortsätter försäsongsträningen och -matcherna.

⚽️Yxhult IK ? Örebro Syrianska IF 0-4 (0-3)
? Idag 11 Februari, 12.15 – ?? Träningsmatch
?️ Kumla IP

Loading

Mattias Kurt
februari 11, 2023