Vi har ett antal eldsjälar runt vår organisation som genom åren har varit till stor hjälp. Dessa personer stöttar och hjälper till och underlättar vardagen för en organisation som jobbar med små medel. En av dessa personer är Aram Cicek.

Stödet från Aram Cicek har lett till att Örebro Syrianska i år tillfört en Serviceresursroll till A-laget som är dedicerad Aram. Hans roll kommer vara att finnas tillhands för att lösa uppkomna problem. Han kommer även vara med och förbereda inför träning och match på ett sätt som gör att spelare och tränare kan optimera sitt fokus på att utveckla spelet och laget. Aram har varit med runt laget under senare halvan av 2022, nu blir det en mer formaliserad roll i sitt arbete runt laget.

För att öka möjligheten för tränare och spelare att hålla maximalt fotbollsfokus vid träning och match krävs det att servicen vid träning och match är på en så hög nivå som bara är möjligt. Gabi Afram jobbar jättehårt och på ett förtjänstfullt sätt med materialet inför och efter match och träning. Utöver det så finns ett otal små detaljer som ska kontrolleras och utföras inför och vid varje träning och match, som Aram kommer stötta tränarstaben med.

Vi hälsar Aram Cicek varmt välkommen till ledarteamet för Örebro Syrianskas A-lagsverksamhet

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 2, 2023