Örebro Syrianska och Nadir Ayeva är överens om en förlängning av kontraktet som sträcker sig över 2023. Den 21-åriga mittfältaren har sedan debuten 2021 spelat 48 matcher i Syrianska-tröjan.

– Det känns som rätt beslut att få representera Örebro Syrianska även 2023. Förra säsongen fanns en del bra minnen och jag hoppas att vi tillsammans ska kunna skapa flera minnen. Örebro är en fin stad och Syrianska vill framåt som jag, säger Nadir.

– Vi är super glada att vi kan presentera en förlängning av Nadir Ayeva. ”Nadde” är en spelare med en fantastisk högstanivå. Kan vi tillsammans med honom hitta en jämnhet på hans högstanivå så kommer han explodera i sin utveckling. I första hand konkurrerar Nadde om en wingbacksposition under säsongen 2023. Vi ser en Nadde som använder sin unika snabbhet i större utsträckning än tidigare samtidigt som han med sin spelförståelse och sin fina vänsterfot kan sätta sina lagkamrater i bra situationer. Vi i ledarteamet ser verkligen framemot att följa Nadde och hans utveckling i Örebro Syrianska under 2023

Loading

Mattias Kurt
januari 31, 2023