För att spela på den centrala mittfältspositionen i Örebro Syrianska så ställer vi i ledarstaben höga krav på förmågan att utföra vårt presspel och markeringssförsvar. Vi vill även att spelaren i denna position ska vara ledande i vår speluppbyggnad, ska kunna fatta bra beslut och på så vis styra spelet i tidiga skeden i planen.

Vi är säkra på att vi har hittat en spelare som kommer passa väl in i vårt spel. Vi vill presentera 21-årige Anton Ingves som vi ser besitter alla de färdigheter som efterfrågas. Anton är en ung ambitiös fotbollsspelare med en god spelförståelse och en vilja att hela tiden bli bättre. Vi tror att Anton är en spelare som kommer utvecklas på ett jättefint vis hos oss i Örebro Syrianska

Ålder?
21 år.

Position?
Jag är centralmittfältare, även fast jag ibland har fått ”vikariera” på lite andra positioner senaste åren.

Dina styrkor?
Jag brukar beskriva mig själv som inte superbra på något, men inte direkt dålig på något heller. Om man ska säga något man är lite bättre på skulle jag väl kanske säga mitt presspel och spelförståelse.

Varför Syrianska?
Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och blivit imponerad av sättet man utvecklats under föregående säsonger. Sedan har Barsaum haft en väldigt tydlig idé om hur man ser på mig, vilket jag tror kommer passa mig väldigt bra.

Varmt välkommen till ÖSIF-familjen Anton!

Loading

Örebro Syrianska IF
december 3, 2022