För att ge oss själva bästa möjliga förutsättningar inför 2023 kommer stommen från 2022 vara en viktig aspekt. En spelare som under 2022 varit en av lagets jämnaste spelare, dessutom på en hög nivå, är Felix Bindelöv. Felix är en spelare som hela tiden lyft sig sedan han kom till Örebro Syrianska. Han står för ett lugn i omklädningsrummet och i spelet, en spelare som uppträder på ett föredömligt vis vid varje sammankomst. 

Under året har Felix utvecklat sitt duellsspel, han har en teknik och spelförståelse som håller hög klass. I vårt försvarsspel är det viktigt att vi har modiga och trygga spelare, Felix besitter dessa förmågor. Utöver det så har han en snabbhet och en uppspelsfot som kommer vara viktig för Örebro Syrianska IF anno 2023. 

Vi är glada att vi kan presentera en förlängning av Felix Bindelöv redan under november månad

Några frågor till Felix 

Beskriv dina styrkor?

Styrkor som fotbollsspelare är min spelförståelse och bollkänsla. Jag ser mig dessutom som en bra passningsspelare.

Varför valde du att förlänga?

Jag väljer Syrianska för att jag ser och har själv fått vara med om utvecklingen vi gjort under de senaste 2 åren tillsammans. Det känns verkligen som att något bra är på gång att hända på Mellringe IP.

Jag trivs superbra i laget och med tränarna. Jag har fått fint förtroende för den fotbollsspelaren jag är och uppskattar fotbollen vi spelar i Syrianska.

Vad är ditt bästa minne i Örebro Syrianska?

Mitt bästa minne från min tid här måste nog ändå vara när vi mötte Dalkurd hemma under pandemin. Det fick komma 8 personer för att se matchen, men ändå kom det flera hundra som stod utanför och hjälpte oss på traven. Så det får vara mitt bästa minne.

Spelarfakta:

Position: Försvarare

Ålder: 25 år

Tidigare klubbar: BK Forward, Kristianstad FC, Karslunds IF, Helsingborg IF

Loading

Örebro Syrianska IF
november 21, 2022