Svenska Cupens kvalgruppsindelning och spelprogram för 2023 är nu klart. Örebro Syrianska ingår i grupp 1 tillsammans med IK Sturehov, Marieberg IK och IFK Kumla. Vem minns inte när Örebro Syrianska tog sig vidare i kvalet och fick Allsvenska storklubben Djurgården på Behrn Arena med ett publikrekord på 2235 personer. Vi ska jobba för att nå minst lika stora framgångar i år och få till en repris med Allsvenskt motstånd i Örebro igen, men denna gång med annan utgång.

12 lag från Örebro län anmälde sig till tävlingen. Tävlingskommittén har beslutat att genomföra ett gruppspel på 3 grupper med 4 lag i varje grupp. Gruppsegrarna samt bästa 2:an går vidare (4 lag) till de båda kvalfinalerna som sedan spelas i april/maj.

Svenska Cupen 2023 startar sedan i augusti för det kvalificerade laget.

Spelschema och tabell:
https://orebro.svenskfotboll.se/rs/tabell-och-resultat/kval-till-svenska-cupen-grupp-1/102036/

Loading

admin
december 9, 2022