Nu är det klart med vem som ska sköta Hemsida och Foto för Örebro Syrianska och det är en gammal bekanting som kommer tillbaka. Mattias Kurt och hans mediebyrå MK Media – Web & Graphics kommer stötta Syrianska i detta arbete.

Mattias jobbade i över 20 år som bland annat Mediaansvarig för Örebro Syrianska, där han skapade vår hemsida samt skötte om våra sociala medie-konton under dem åren. Han har under två års tid jobbat med annat, men nu är han tillbaka hos oss. Mattias kommer sköta om hemsidan och dess utveckling. Utöver det kommer han stötta våra marknadsansvariga i deras arbete samt jobba med eventen runt matcherna.

– Jag hade en lång period i klubben med flera olika arbetsuppgifter, bland annat i styrelsen och som medieansvarig. Det har varit en ära och en utmaning att hantera bredden av frågor och jag har gjort allt för Örebro Syrianska, som är klubben i mitt hjärta sedan barndomen. Jag hade bestämt mig för att lämna över mitt arbete till någon annan år 2020. Senaste tiden har jag känt en saknad och att jag vill bidra till Örebro Syrianska med det jag kan igen. Jag är både redo och motiverad för uppgiften och kommer göra allt för att Örebro Syrianska ska ta nästa nivå med hemsida och sociala medier och bli nummer ett i stan på detta, säger Mattias Kurt

Vi önskar Mattias varmt välkommen tillbaka till Örebro Syrianska.

Loading

admin
december 12, 2022