Örebro Syrianska har för första gången tillsatt en person i rollen som Content Creator och denna person är Gabriel Ibrahim.

Gabriel är en ung kille på 18 år, som går på gymnasiet idag. Han har tidigare jobbat med att skapa innehåll på sociala medier för andra företag och har även ett UF-företag igång via skolan med fokus på engagerande innehållsskapande. Vi ser att tillsammans med Gabriel skapar vi innehåll som ger värde för vår förening, vårt lag, våra supportrar och inte minst våra samarbetspartners.

När jag läste rollbeskrivningen och dess arbetsuppgifter lockade det mig direkt, säger Gabriel. Jag är ung och försöker hänga med i dagens trender. Jag har alltid gillat att skapa videos och vara kreativ, och såklart fotboll. Därför kände jag att denna roll passade mig perfekt.

Vi önskar Gabriel varmt välkommen till Örebro Syrianska!

Loading

admin
december 8, 2022