Örebro Syrianska är stolta över att presentera en spelare som har precis dessa egenskaper. En spelare som kommer leverera offensiva aktioner på absolut högsta nivå. Varmt välkommen till Örebro Syrianska säger vi till Josef Ibrahim.

Ledarstaben i Örebro Syrianska har identifierat vad som krävs för att ta nästa steg och på allvar utmana de allra bästa lagen i Ettan Norra över 30 matcher. Utöver att klara av att fortsätta och utveckla vårt grundspel både offensivt och defensivt så behöver vi kreativitet i vårt spel i avgörande skeden. Vi behöver ytterligare spelare och skills i spelet 1 mot 1, vi behöver spelare som kan göra sin spelare och sätta upp sina lagkamrater i bra lägen, vi behöver spelare som kan kliva in i viktiga skeden och avgöra matcher.

Vad är dina styrkor?
Jag vill inte säga vad jag är bra på utan jag vill hellre att folk kommer ner på matcherna och gör den bedömningen om mig.

Varför Örebro Syrianska?
Barre och Kenneth är underbara människor. Jag tycker de är kloka samt att jag och Barre har vi velat arbeta med varandra under en längre tid men tajmingen har inte stämt tidigare. Jag har sagt åt mig själv att när man får uppskattning av en människa då är det den man ska jobba med, så när möjligheten nu dök upp så var det bara att köra. Syrianska har också imponerat på mig i spelet på Mellringe IP, hur man för matcher och ett lag med mycket bollinnehav som jag gillar att spela. Jag hade andra klubbar som erbjöd mer men att få bära den röd/gula tröjan är en ära och nöje. Jag har aldrig gjort det på hemmaplan så det ska bli kul och jag hoppas så många supportrar som möjligt kommer ner och stöttar oss.

Spelarfakta:
Position: Anfallare/mittfältare
Ålder: 31 år
Tidigare klubbar:  BK Forward, Degerfors, Syrianska FC, Mariehamn, Örebro SK.

Loading

Örebro Syrianska IF
november 19, 2022