Vi hade tur med vädret på lördagen vid lunchtid och våra supportrar fyllde upp Mellringe IP. Publiksiffran hamnade på 644 personer. Dessa supportrar hade tillgång till 2 hoppborgar, straffskjutning mot uppblåst mål, tipspromenad med fina priser samt mat/dryck.

Det var en fantastisk stämning i den milda solen och den poängen vi hämtade hem i själva matchen gjorde att vi tog ett steg upp i tabellen. Vi ligger för närvarande på fjärde plats med 7 omgångar kvar av säsongen. Långt ifrån vart många trodde att vi skulle ligga inför säsongen.

Vi vill återigen tacka alla för era bidrag!
Vi vill nämna @elon , @casadepadel samt @grekiskakolgrillsbaren för deras bidrag till tipspromenad-priserna.
Vi vill även tacka föräldrarna och ungdomslagen som hjälpte till under Familjedagen och möjliggjorde att det flöt på så väl.

Familjedagen och syftet med att knyta barn, ungdomar och deras familjer till föreningsliv är något vi starkt tror bidrar till att motverka utanförskap och segregation. Vi vill vara en kraft för detta, för att människor ska hitta värme, för att människor ska hitta ett sammanhang och en tillhörighet, som är öppen för alla.

5 % av intäkterna kommer skänkas till Barncancerfonden. Vi är stolta över att vi tillsammans med er kan ge detta bidrag till något så viktigt!

Tack till er alla!
Tihe Suryoye!❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
september 19, 2022