Ni fick en presentation av Felix Strängborn i söndags mot Team TG och det kunde inte börja bättre för vårt nyförvärv. Örebro Syrianska har glädjen att presentera en ny spelare till truppen i 19-åriga anfallaren Felix Strängborn. Felix kommer på lån från Brommapojkarna under hösten. Han är en mycket intressant spelare med näsa för mål.  
Vi får en spelare som har en förmåga att nosa upp målchanser i boxen och han har även en väldigt god förmåga att ta vara på de chanser han får. Spelare av den här typen växer inte på träd och det ska bli spännande och se hur vi kan lyfta Felix till hans högsta nivå.
 
Vi ställde några frågor till Felix…
 
Position:
Min främsta position är som 9:a
 
Tidigare klubbar:
Jag har spelat i Brommapojkarna sedan jag var 10 år. Innan dess Djurgården och Lidingö.
 
Varför blev det Örebro Syrianska?
Jag har hört mycket gott om Örebro Syrianska från flera olika håll. Jag gillar spelsättet vi använder oss av och att Syrianska är duktig på att utveckla unga spelare. Dessutom har jag även hört att tränarna är väldigt kunniga och bra.
 
Beskriv dig själv:
Jag är en glad och positiv kille som älskar fotboll. Kollar mycket på fotboll, umgås med kompisar och familjen.
 
Vi hälsar Felix varmt välkommen till familjen Örebro Syrianska och ser framemot att följa hans utveckling under hösten.

Tihe Suryoye! ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
september 12, 2022