Örebro Syrianska klart med ytterligare en spelare. Det handlar om Filip Drinic född -03.  En mycket talangfull spelare med en mogen spelstil. Filip som framförallt är en försvarsspelare som är stark i positionsspelet, bra i duellspel och skicklig i sitt passningsspel. Med tanke på att han ”bara” är 18 år så har han ett lugn i sitt spel som inger respekt. 

Några snabba frågor till Filip 

Vilka klubbar har du representerat innan resan ledde till Örebro Syrianska ? 

-Segeltorps IF, Assyriska FF, Brommapojkarna och nu senast IFK Haninge. 

Vilken typ av spelare är det som Örebro Syrianska har fått in i truppen ? 

-Jag är mittback men kan även spela ytterback. Jag är bra i det defensiva spelet och kan slå ut lagdelar. 

Vad kan våra supportrar förvänta sig av dig under 2022 ? 

-Supportrarna kan förvänta sig många hållna nollor och en fin fotboll. 

Målet med säsongen 2022 för din del ? 

-Målet är att ta så många poäng som möjligt samt utvecklas på och utanför planen. 

Vad var det som gjorde att du valde Örebro Syrianska ? 

-Mötte Örebro Syrianska förra säsongen och tyckte det var ett bra lag som spelade bra fotboll. När jag sedan tränade med laget så kände jag direkt att det var rätt miljö för mig att utvecklas i. Jag är exalterad inför säsongen !! 

Vi är otroligt stolta över att Filip Drinic väljer att vilja ta nästa utvecklingssteg hos oss. Vi vill vara en förening som växer med hållbarhet och långsiktighet i förarsätet och kan kombinera spelarutveckling samtidigt som man utvecklar vårt spel på ett sätt som leder till fler poäng för varje säsong som kommer till oss. En svår men ack så viktig ekvation att lösa.. 

Filip känn dig varmt välkommen in i familjen Örebro Syrianska!

Loading

Örebro Syrianska IF
april 1, 2022