Premiärmatchen är avklarad och vilken fantastisk vinst det blev! 

Lördagen gav oss strålande solsken, perfekt väder för en säsongspremiär i april på hemmaplan. Mellringe IP fylldes upp med våra supportrar och vi fick även besök av ett 40-tal Sandviken-supportrar som tillsammans skapade en fin stämning. 

Syrianska började matchen något nervöst och Sandviken fick en fin chans i början som Dyplin gör en fin räddning på. Sen börjar Syrianska äta sig in i matchen och även ta över. Strax innan halvtid leder en fin frisparksvariant till att ”Micha” Hernandez spelar in bollen till en klunga framför mål och Kerfala Cissoko lyckas peta in bollen som gör att vi går in i halvtid i ledning. 

Andra halvlek fortsätter vi att spela en fin och kontrollerad fotboll mot ett favorittippat Sandviken. En härlig spelsekvens i mitten av Sandvikens planhalva leder till att Kerfala får in en djupledsboll till Petrus Kocadag som sätter 2-0. Av bara farten nickar Viktor Fransila in 3-0 via hörna och vi dominerar matchen. Vi slappnar av något på slutet och Sandviken får in ett tröstmål, men matchen slutar 3-1 till vårt Syrianska. 

En fantastisk start på säsong där vi slår favoriten Sandviken och nu går vi vidare med bortamatch mot rivalen BK Forward nästa lördag på Trängens IP. Missa inte den matchen!! 

Tihe Suryoye!❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
april 4, 2022