Örebro Syrianska IF kan stolt presentera vår tredje ungdomsspelare som skriver ett flerårigt A-lagskontrakt.

Alexander Abrahamsson är född 2004 och kommer från den mycket framgångsrika årskullen född just det året. Alex har spelat i Örebro Syrianska under hela sin karriär bortsett från ett år i Karlslunds IF HK.
Han är en mycket talangfull spelare och är främst en offensivt orienterad centralmittfältare med en god spelförståelse samt ett fint passningsspel både i det korta och långa. Det kommer bli otroligt spännande att följa Alex utveckling när han får jobba på i vår A-lagsmiljö över tid.
 
Örebro Syrianskas styrelse och ledarteam ser en ljus framtid i Örebro Syrianskas vidare arbete med att utveckla unga egna spelare. Som vi skrev tidigare har tre spelare flyttats upp till A-truppen och skrivit fleråriga avtal sedan hösten. Vi vet även att det finns ett antal mycket spännande spelare som jobbar på stenhårt i U19 truppen, men också i de yngre åldrarna. Viktigt att vi som förening kan fortsätta med det arbete och balansera utveckling av spelare och spelsätt utan att förlora syftet med spelet fotboll, att behålla fokuset på att tävla om varje poäng.
 
Vi hälsar i och med detta Alexander Abrahamsson varmt välkommen till Örebro Syrianskas A-trupp.

Tihe Suryoye! ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
april 19, 2022