Han är tillbaka, han är tillbaka, våran skyttekung är tillbaka.

Efter ett år i Karlslund så vänder han tillbaka till Örebro Syrianska, Linus Lamu Örebro Syrianskas obestridliga skyttekung. Under säsongerna 2017-2020 gjorde Linus 70 mål för klubben i div 2 och div 1.  Vi får tillbaka en målskytt och en spelare med en riktig hög högsta nivå. Utöver kapaciteten att vara med i toppen av skytteligan så är Linus riktigt bra i spelet i fickan framför motståndarens backlinje. Han har en förmåga att kombinera sig fram och sätta sina lagkamrater i bra positioner. Det är i just den här delen av vårt anfallsspel som vi vill bli ännu bättre under året. Här är vi övertygade om att Linus kommer spela en central roll.

Vi är otroligt nöjda med hur vi har byggt vår anfallsbesättning inför 2022. Vi jobbat hårt under hösten 2021 för att utveckla vårt anfallsspel. Den lilla med så betydelsefulla pusselbiten som fattades då var det sista spelet in bakom motståndarens backlinje. Det har varit den typen spelare som vi har sökt efter under vintern. Spelare som har den sista nyckeln eller nycklarna i anfallsspelet. Vi är övertygade att Linus är just den spelaren som sitter med lösningarna när vi kommer med vårt anfallsspel centralt i plan.  

Vad var det som gjorde att du valde att komma tillbaka till Örebro Syrianska ?

Jag är glad att vara tillbaka i Syrianska och att få jobba med en tränare som man alltid har trivts bra med. Det är också ett spännande projekt som Syrianska har på gång. Jag hoppas att jag kan bidra med mycket till laget under 2022.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare ?

Jag är en anfallare som gillar att vara involverad i spelet och även bidra med så mycket poäng som möjligt till laget.

Örebro Syrianska ler inombords när vi nu välkomnar Linus Lamu tillbaka in i värmen och familjen i Örebro Syrianska.

Truppbygget liknar mer och mer det som vi vill åstadkomma. En trupp som ska vara slagkraftig i spelets samtliga skeden. Några få men viktiga positioner kvar att fylla. Ni som följer får snart se mer…

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 6, 2022