En av de finaste känslor vi människor har förmånen att drabbas av, är känslan att glädjas tillsammans med någon annan människa och dennes framgång på ett genuint vis. Vi kan nu berätta att Jakob ”Jagge” Kindberg officiellt är klar för Kalmar FF i allsvenskan.

Jagge, som kom till Örebro Syrianska inför säsongen 2021 från Karlslund, har under säsongen växt fram till en ledare på och utanför planen. Han har älskats av vår publik för sitt modiga och skickliga målvaktsspel. Under 2021 står han för 6 nollor varav 4 under de första 6 omgångarna. Han hittade snabbt sin roll och blev en stark profil på Mellringe IP. Vem minns inte straffräddningen hemma mot Gefle i slutminuterna, eller de magiska fötterna som med precision och kyla löste upp motståndarnas försök till presspel. Utöver det, ett antal starka ingripanden som gav poäng till laget när domaren blåst för fulltid.
 
Örebro Syrianska önskar Jagge stort lycka till i hans (hittills) livs största fotbollsäventyr. Ett äventyr som började på Sörbyvallen, slingrade sig via Kumla IP., Karlslund Arena och vårt Mellringe IP för att nu flyga vidare till Guldfågeln Arena i Kalmar. Ingen av oss som haft förmånen att följa Jagge övertid är särskilt överraskade över denna utveckling. Vi kan bara gratulera Kalmar FF till en bra rekrytering samt önska laget och Jakob Kindberg stort lycka till i framtiden.  
 
Vi tänker även att Jagge som person, med hans ambition och hans sätt att vara kan stå för mycket av det som vi i Örebro Syrianska pratar om till våra spelare, unga som äldre. Tålamod, målmedvetenheten och hårt arbete leder till framgång! För Jagges del så ledde det till att allsvenskt fotbollskontrakt som 27-åring. Det är ni spelare som bestämmer var er högsta nivå ska hamna. Det är ni spelare som sätter era egna begränsningar.
 
Örebro Syrianska får ett hål att fylla, både på planen och i omklädningsrummet men det arbetet gör vi så gärna.

Tihe Suryoye! ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 5, 2022