Örebro Syrianska kan med glädje meddela att Kenneth Blomberg förlänger sitt avtal som assisterande tränare. 

I oktober 2019 kunde Syrianska stolt presentera en ny ungdomstränare som direkt vid det nya året 2020 påbörjade arbetet med att starta Örebro Syrianskas akademi. 

Det stora engagemanget och passionen för fotbollen samt akademin ledde till att Kenneth i slutet på säsongen 2020 assisterade Barsaum Cicek på seniornivå och bidrog till att Örebro Syrianska hängde sig kvar i Ettan vår första säsong nånsin. Kenneth fortsatte sedan som assisterande tränare under 2021 och ännu en gång lyckades dem att hålla kvar Syrianska i Ettan det svåra andra året, denna gång med större marginal dessutom. 

Med stor kunskap, hjärta för klubben och den stora kärleken till ungdomsfotbollen så är det naturliga steget att Kenneth Blomberg ska fortsätta assistera Barsaum Cicek 2022.

Kenneth – Känslan inför förlängningen var spännande, utmanande och stimulerande på samma gång. Att hålla på med fotboll på den här nivån är lite av ett pussel. När träningstider fungerar i relation till arbete och tid med familjen går att få ihop så kan man fokusera på det  fotbollsmässiga. Med en fantastisk fru och en förstående kollega så blir saker och ting betydligt enklare.

Det som driver mig som fotbollstränare och i mitt ledarskap är att jobba med utvecklingsfrågor, det kan handla om organisation, grupp och individ. Att få göra det i en miljö med ambitiösa spelare och ledare i en förening som ger en tydligt mandat har varit en avgörande faktor för mig i mitt val. Örebro Syrianska har från första början visat stort förtroende och det är jag mycket tacksam för. Utöver den delen så är det otroligt stimulerande att arbeta tillsammans med Barsaum som huvudtränare. Varje dag i mitt samarbete med Barsaum och föreningen Syrianska känner jag att jag också utvecklar mig själv. Jag anser att Örebro Syrianska som förening står inför en oerhört intressant tid av fotboll och föreningsutveckling. Strävan att bygga ett spel och en organisation som leder till att vi kan utmana de allra bästa lagen i Ettan och samtidigt sträva efter än mer. Vårt arbetssätt ska leda till att vi ska bli ett av dem bästa lagen och sedan utmana i toppen. När vi har kommit dit att vi verkligen är en utmanare i toppen av serien då ska vi vara redo för nästa nivå. Det är en utmaning som kittlar, en utmaning som man inte säger nej till helt enkelt. 

Ordförande Abraham Oktay – Vi är väldigt glada över att ha förlängt med Kenneth Blomberg som assisterande tränare. Vi har ett tränarteam som kompletterar varandra väldigt bra. De jobbar hårt för varandra och delar klubbens visioner. I Kenneth har vi en mycket omtyckt person med stort hjärta för klubben, han har en stor förmåga och kompetens kring spelarutveckling. Kenneth är en viktig pusselbit i ledarstaben. 

Tihe Suryoye ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 11, 2022