Året lider mot sitt slut och Örebro Syrianska avser avsluta 2021 på samma god vis som vi kommer inleda 2022. Lagbygget fortsätter och det blir mer och mer tydligt på vilket sätt vår trupp håller på att forma sig.

Vår avsikt är att stärka vår centrallinje ytterligare och vi vill ha spelare som kan hantera flera positioner utöver en hög ambitionsnivå. När vi skapade vår lista så hamnade en spelare högt upp på listan. Den spelaren heter Konrad Gustafsson. Vi är mycket nöjda att vi är på årets sista dagar kan presentera vårt fjärde nyförvärv och att det är just 24-årige Konrad Gustafsson från Karlslund.

Konrad är en spelare som kan spela som mittback eller i en 6:a-position på vårt mittfält. Han är fostrad i ÖSK och har som senior representerat Rynninge, BK Forward och sista två säsongerna Karlslund. Vi har haft god koll på Konrad en längre tid. Nu tänkte vi att det vara dags att göra ett försök att locka över honom till Örebro Syrianska. Vi kommer få en spelare till gruppen som är hängiven i allt han gör och som hatar att förlora. En spelare som är hänsynslös mot sig själv om det krävs. Konrad är en spelare som kommer vinna många dueller och han kommer sätta tonläget i varje situation. Utöver inställning och fysik så får vi även en skicklig passningsspelare som kommer bli viktig i vår speluppbyggnad.

Konrad vad var det som gjorde att du valde Örebro Syrianska ?

Direkt när jag pratade med Barsaum så kände jag att Örebro Syrianska var rätt för mig. Jag har även pratat med spelare som har representerat klubben och representerarar klubben just nu. Dessa spelare har alla pratat gott om klubben.

Vem är Konrad ”KG” Gustafsson ?

Jag är 24 år och bor på öster med min sambo. Jag jobbar på Vialundskolan i Kumla. På min fritid gillar jag att umgås med familj och vänner.

Vi är övertygad om att Konrad kommer nå sin fulla potential hos oss i den gul/röda dressen. När det händer så kommer publiken på Mellringe IP älska killen som gör allt han kan för att laget ska vinna fotbollsmatcher.

Vi hälsar Konrad Gustafsson varmt välkommen till Örebro Syrianska-familjen

Tihe Suryoye!❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
december 30, 2021