Örebro Syrianska IF fortsätter sitt arbete med att förbereda sig för sin tredje säsong i Division 1. Klubbens ambitioner är att spänna bågen ytterligare ett snäpp. 2021 var ett bra andra år där vi lyckades sätta vårt försvarsspel på ett bra vis, för att sedan bygga vidare mot att bli ett lag som kan kontrollera matcherna med ett bollinnehav.

Nu är vi igång med rekryteringsarbetet för kommande säsong. Det har jobbats en tid både med att knyta upp spelare från årets trupp, samtidigt som vi över tid har scoutat spelare med kvaliteter som vi tror kommer lyfta oss än mer.
 
Utifrån detta så är vi stolta att presentera det första nyförvärvet inför 2022.
 
Varmt välkommen Martin Haddad!
 
Martin är en 21-årig mittback med förflutet i Vasalunds IF och senast Arameiska Syrianska IF. Vi har haft koll på Martin under en period och han har i träning gjort ett starkt positivt intryck på oss. Det är en spelare som har alla förutsättningar att bli en ledande spelare hos oss redan under hans första säsong.
 
Vad var det som fick dig att välja Örebro Syrianska?

 • Trots intresse från andra Ettan-klubbar, föll valet på Örebro Syrianska. Jag fick en bra känsla utifrån vad klubben vill uppnå under 2022. Det tillsammans med det goda intresse som tränarna och klubben visat, gjorde det till ett enkelt val.
   
  Hur är du som spelare?
  Jag är en aggressiv och snabb mittback som älskar att försvara och bidra med mina ledaregenskaper och bra attityd på planen.
   
  Vi tränare är synnerligen nöjda att vi kan presentera Martin Haddad redan under december månad. Martin kommer vara en spelare som publiken på Mellringe IP snabbt kommer plocka upp på sin lista av favoritspelare! =)

Loading

Örebro Syrianska IF
december 9, 2021