Ingen rast ingen ro för sportkommittén i Örebro Syrianska IF. Vi gnuggar på i arbetet att knyta rätt karaktärer med egenskaper som kan ta vårt spel i den riktning vi vill. Vi har en tydlig bild av vilka typer av spelare vi vill ska ingå i vårt projekt. Några egenskaper som blir viktiga är ambitiösa spelare som vill utvecklas och som är redo att göra det jobb som krävs varje dag. Fotboll ska vara centralt i livet och glöden ska synas i ögonen redan från dag 1. Utöver det så ska man passa in socialt och vilja vinna varje match och tävla på varje träning. Samtidigt behöver man äga en del specifika fotbollsegenskaper…

Örebro Syrianska är otroligt nöjda över att vi kan presentera Gilbert Ishimwe..

Gilbert är en spelare som har offensiva egenskaper som kommer göra spelare i hans omgivning ännu bättre. Han har en förmåga att lösa svåra situationer på ett enkelt vis och han kommer med sin spelförståelse och teknik sätta lagkamrater i situationer som kommer leda till mål. Utöver ett antal assist så kommer vi med stor sannolikhet även få se en del mål komma från hans höger eller vänsterfot.

Gilbert Ishimwe är 21 år och har framförallt spelat som ytterforward. Han har tidigare representerat AFC Eskilstuna och senast Eskilstuna City. Hans framfart i div 2 under 2021 har skapat stora utropstecken runt honom som spelare.

Vad var det som gjorde att du valde Örebro Syrianska ?

Det blev Örebro Syrianska för jag kände klubbens vision i hur man vill utveckla spelare och ta nästa steg var bra. Både Barsaum och klubben visade ganska tidigt ett intresse för mig och ville ge mig chansen i div 1. Med lite rekommendationer och en tydlig plan från Örebro Syrianska så var valet ganska enkelt.

Beskriv dig själv som spelare:

Jag skulle beskriva mig själv som en teknisk spelare med en bra speed och bra 1v1.

Vi tränare ser en enorm potential i Gilbert. Hans ödmjuka framtoning och vilja att coachas kommer vara en stark framgångsfaktor för honom. Det kommer bli en fröjd att följa hans framfart i div 1 norra 2022..

Känn dig varmt välkommen till Örebro Syrianska Gilbert Ishimwe!

Loading

Örebro Syrianska IF
december 10, 2021