Julklappar kan uppenbarligen levereras även i mellandagarna. Detta är en klapp till alla som intresserar sig för och följer Syrianskas framfart i Ettan Norra.

Efter en längre tids systematiskt arbete att knyta en stark profil till laget som har erfarenheter från högre division samt höga ambitioner med sin fotboll, så har vi äntligen kommit i mål.​ ​

Vi är oerhört glada att kunna presentera Amadou ”Yaya” Kalabane som vårt senaste nyförvärv. Yaya​ är 25 år och har de senaste 3 åren lirat i Gefle IF.​

Vi kommer få in en spelare i gruppen som vet vad som krävs för att spela toppfotboll. En spelare som förstår att all träning utförs med högsta koncentration för att prestationerna till match ska bli så bra som möjligt. Vi får in en spelare och ett ledarskap på planen med en vinnarmentalitet som kommer ställa höga krav på sin omgivning. Utöver det så kommer vi få in en spelare med en enorm fysik i sitt spel som kommer kunna styra vårt spel både defensivt som offensivt.​

Örebro Syrianska är mycket stolta över att vi kan presentera Yaya som vårt 3:e nyförvärv inför vår tredje div 1-säsong. Han kommer göra sina lagkamrater ännu bättre och vi är övertygade om att vi kan hjälpa honom att utvecklas till sitt bästa jag i vår miljö.

Amadou ”Yaya” Kalabane, känn dig varmt välkommen till Syrianska-familjen.

Tihe Suryoye! ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
december 29, 2021