Kvalet till Svenska Cupen var planerat att genomföras mars-maj 2021. Men p.g.a.  pandemin som råder så har inte kvalet kunnat genomföras. Svenska Fotbollförbundets Tävlingskommitté har beslutat att Svenska Cupen ska gå igång enligt planerat och meddelat de distriktsförbund som inte spelat klart sina kvalspel att anmälningstiden inte kommer förlängas vilket innebär att distriktsförbunden måste utse sina lag från distriktet och kvalet kommer därav inte att genomföras. 

Tävlingskommittén har den 21 maj beslutat enligt praxis att de 2 högst rankade lagen i seriesystemet enligt 2020 års seriesystem (då 2021 ej har startat) erbjuds platserna, vilket innebär att Örebro Syrianska IF och Karlslunds IF FK kommer delta i Svenska Cupen 2021/2022. Utöver Örebro Syrianska IF och Karlslunds IF FK kommer givetvis även med ÖSK fotboll försvara den närkingska hedern i Svenska Cupen 2021/2022.

Loading

Örebro Syrianska IF
maj 26, 2021