När läget kommer så behöver man ta det om man vill vinna fotbollsmatcher, det känner vi alla till. I fönstrets 11:e timme hamnar vi i en situation där vi har möjlighet att stärka vår trupp med ytterligare en ung, ambitiös spelare med en stor vilja att ta sig ut på den stora scenen. För oss i Örebro Syrianska är det lite av en prestige värvning att vi kan låta meddela att Adnan Catic tidigare BK Forward, AFC Eskilstuna, Östersunds FK och Ljungskile SK några dagar innan seriepremiären. Adnan som lämnade BK Forward 2019 efter ett antal starka insatser i div 1 spelet med dem gul/svarta från väster för Allsvenska AFC Eskilstuna. Där gjorde en handfull Allsvenska matcher och kastades rakt in i hetluften med en debut från start mot AIK. Denna talangfulla 21 åring är en försvarsspelare med ett bra duellspel, god spelförståelse och en magisk vänsterfot. Vi får även in en energisk lirare med höga krav på sig själv och sin omgivning. Örebro Syrianska förfogar nu över ett antal unga talangfulla spelare som är redo att göra det som krävs för att ta sitt nästa steg i karriären. Föreningen Örebro Syrianska har för avsikt att vara en förening där man som spelare ska ges möjlighet att växa som spelare och människa och att det ska leda till att man får möjlighet att spela på sin absolut högsta nivå. Det kommer bli synnerligen intressant och se vilka av våra spelare som kommer ”blomma” ut redan under 2021. Adnan kan mycket väl vara en av dessa spelare men vi ledare räknar med att det kommer vara ytterligare spelare som är redo att flyga redan 2021. Örebro Syrianska hälsar Adnan Catic varmt välkommen in i familjen!

Konkurrens situationen i truppen börjar nu att bli riktigt styv på de allra flesta positioner. Det kommer bli helt avgörande för varje spelares utveckling att man lyfter sitt eget spel när konkurrensen hårdnar. Konkurrensens syfte är att varje spelare ska höja sig till sin högsta nivå vilket kommer gynna laget på bästa möjliga vis. Alla spelare kommer under året ha perioder när man inte befinner sig på sin högsta nivå eller kanske hamnar utanför laget. För att dessa perioder ska bli så korta som möjligt så kommer det bli viktigt att man lägger all sin energi på det man kan påverka. Det man kan påverka är som alltid sin egen insats och återigen sin egen insats. Kan alla behålla en positiv attityd, glädjas till andras framgång samtidigt som man jobbar stenhårt på att höja sin egen nivå så kommer detta år bli ett år vi kommer titta tillbaka på och tillsammans kunna säga vi gjorde allt vi kunde och då blev det så här bra..      

Lördag den 3:e april kommer Sollentuna FK till Mellringe IP för premiärmatch. Vi ledare och spelare i Örebro Syrianska håller tummarna för att Covid-19 ska släppa sitt grepp över världen och Sverige. Dels för att vi alla har stora behov av att få träffa nära och kära, att sjukdom som leder till att vi förlorar viktiga människor i våra liv ska bekämpas men även att vi är extremt angelägna att få våra supportrar på plats på Mellringe IP. Mellringe IP, vår nya hemma borg. Där vi tillsammans med våra supportrar vill fira triumfer och diskutera fotbollsstrategier men även andra viktiga saker som tillför livet positiv energi.  

Nu köööör vi!!

Loading

Örebro Syrianska IF
april 2, 2021