Med 8 dagar kvar till seriepremiären ska de sista pusselbitarna läggas i truppbygget. Vi har under träningsmatcherna sett hur vårt försvarsspel har blivit stabilare och stabilare. Sista veckorna innan premiären är det framförallt vårt anfallsspel som vi behöver jobba mer med. För att spetsa konkurrensen och höja nivå så har vi äntligen lyckats med det vi vill och det är att tillföra ytterligare en klasspelare till truppen. Ytterligare en ung och hungrig fotbollslirare ansluter till Örebro Syrianska. Med allsvensk debut som 17 åring för AIK och ett antal U19 landskamper i ryggsäcken så ska det bli intressant och se vad 21 årige Daniel Mushito kan göra i den röd/gula dressen. Daniel som är en fysiskt stark spelare med bra teknik och en bra fart. Han är en spelare som kan avgöra matcher och framförallt en spelare som kommer kunna se till att andra spelare i laget kommer avgöra matcher till Örebro Syrianskas fördel. I träning så ser vi direkt en spelare som förstår hur vi vill att han ska agera i sin roll som forward hos oss. Det kommer bli högintressant att följa Daniel Mushitos utvecklingskurva under säsongen 2021. Daniel känn dig varmt välkommen in i Örebro Syrianska familjen!

Nu börjar vi ledare bli riktigt nöjda med vår trupp sammansättning. Vi har ytterligare någon tråd ute så eventuellt kan någonting mer hända under mars. Det absolut viktigaste just nu är att vi fortsätter och träna bra tillsammans, vecka ut och vecka in. Det är riktigt nära nu till seriepremiären och det ska bli så skönt och intressant att börja tävla. Vi kommer vara redo, när domaren blåser i pipan den 3 april runt 13:00 ? Nu håller vi tummarna att vi får möjlighet att bjuda in våra supportrar till vår nya hemmaarena Mellringe IP och visa upp vilket fint fotbollslag vi är och kommer vara under 2021!

Loading

Örebro Syrianska IF
mars 26, 2021